Rajzok

Fekete Hajnal

Amióta emlékezem, könyvek között élek, történetek vesznek körbe és élnek bennem tovább.

Amióta emlékezem, rajzolok, mindent, és mindenhol.

A legnagyobb inspiráció számomra az irodalom, ezen belül is a mesék világa, amely a fantáziára oly felszabadítólag hat. A legnagyobb élmény, ha egy történetet olvasva a képzeletemben egyből megjelennek a szereplők, a helyszínek, színek, hangulatok. Nem mindig történik így – csak a jó meséknél, az igazán lelket megérintőknél, a boldogító történeteknél. A Mesemalom írója ilyen meséket varázsol, és örülök, hogy részese lehetek a varázslatnak.

Az alábbi honlapon még több rajzot láthatsz tőlem:
hajnal-art.tumblr.com


Nagy Sára

Már kiskoromban is nagyon fontos részét képezték az életemnek a mesék. Akkoriban is sokat rajzoltam és a fejemben történeteket kerekítettem a rajzaim köré. Ezekkel gyakran szórakoztattam nővéremet és a családomat is, de ez fordítva is igaz volt, hiszen szüleim rengeteget meséltek nekünk.
Azóta is a szeretek fantázia világokban kóborolni és ezt vizuálisan megragadni, legyen szó akár animációról, vagy meseillusztrációról.

Mostanra azonban már fordítva történik: már nem a rajzokhoz találok ki történeteket, hanem a mesék idéznek fel bennem képeket, amiket igyekszem megeleveníteni.

Ebben nagyon sokat segítenek a jó mesék, ezért örülök, hogy itt illusztrálhatok.

 

 


Proszenyák Ábel

Mindig is érdekelt az alkotás. Lenyűgözött, hogy ceruzavonásokkal világokat és karaktereket teremthetek. Nagyon örülök, hogy a rajzaim ezúttal egy varázslatos mesevilágot mutathatnak be kíváncsi olvasóknak, és segítenek szemtől szemben is megismerkedni kedvenc szereplőikkel.

 


 

Szűcs Antónia Deville

 

Szeretem a gyerekek természetességet, amivel a mesék országát járják, és azt az őszinteségét, ahogyan a varázsban, a játék és a fantázia világában olyan otthonosan léteznek.

Azért vagyok ezen az oldalon, hogy átadhassam Nektek a szeretetem. Ahogy Ti, úgy én is osztozom a mesehősök bánatában, örömében, boldogságában. Azért dolgozom, hogy ezt kifejezzem, megmutassam Nektek a képeimmel.

Mottóm: Légy mindig büszke, önfeledt és szabad!


Ugrás a lap tetejére