Hírek » Találkozzunk a vadlúd sokadalmon!

Találkozzunk a vadlúd sokadalmon!

2012.11.22. 16:41

Kedves Olvasóink!

A Mesemalom, mint a XII. Tatai Vadlúd Sokadalom partnere, örömmel invitál mindenkit a rendezvényre, melyre a Tatai Öreg-tónál, 2012. november 23-24-én kerül sor. A Sokadalom teljes programját előző heti hírünkben megosztottuk. Most néhány, a Mesemalom szempontjából kiemelten izgalmas eseményre hívjuk fel Olvasóink figyelmét.

Büszkék vagyunk rá, hogy november 24-én 8.15-kor a XII. Tatai Vadlúd Sokadalom ünnepélyes megnyitója Sarkadi Ágnes Nes című meséjével köszönti a vadludakat.

A Mesemalom november 24-én, egész nap várja a kedves érdeklődőket saját standjánál! Ági és Hajni már hosszú ideje készül. A gyerekeket kifestőkkel, kreatív feladatokkal várjuk, sőt, a kalligrafikus írást is kipróbálhatjátok!

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Mesemalom, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom megyei Csoportja és a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület által meghirdetett, „NES" a kis lilik című rajzpályázat és meseíró pályázat eredményhirdetésére 2012. november 24-én 11.30-kor kerül sor a helyszínen.

Nagyon sok szép munkát kaptunk mind a két pályázatra, melyet ezúton is köszönünk. Bízunk benne, hogy a díjazottak személyesen is eljönnek a díjátadásra, ahol Ági és Hajni is jelen lesz.

Terveink szerint a kisiskolások győztes meséit 2012. december 6-án, a felső tagozatosok meséit december 13-án jelentetjük meg a honlapon természetesen Hajni illusztrációival és előadóművészeink - Bölkény Ágota és Tóth Árpád - előadásában hangos meseként is a Malomrádióban.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság jóvoltából a rajzpályázat díjazott képeit is közzétesszük a honlapon.

Várunk Benneteket szombaton!

Ági, Hajni és a Mesemalom

 


Ugrás a lap tetejére